Minitruckers staat voor een vriendenclub met een gezamenlijke interesse en een flink uit de hand gelopen hobby.
Het ontwikkelen van volledig functionele schaalmodellen van vooral vrachtwagens.
De vrienden vind je verspreid over heel Nederland. We treffen elkaar voornamelijk tijdens de shows en festivals (zie agenda).

 

Wat doen de Minitruckers?

Zodra we bij elkaar komen vooral lekker stoeien met de radiografisch bestuurbare vrachtwagens. Een model creeren aan de keukentafel is leuk, maar de hobby wordt pas echt interessant als je jouw creaties aan elkaar en aan anderen kan laten zien.

Wij laten graag iedereen genieten van al 'onze' bewegingen. De modellen zijn gebouwd in schaal 1:16 tot 1:14,5. Dit betekent dat bijvoorbeeld een trekker-opleggercombinatie meer dan 1 meter lang is!

Organisatoren van een evenement worden uitgenodigd contact op te nemen. Laat u informeren wat de Minitruckers u te bieden heeft. U bereikt ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Waarom de Minitruckers?

Het zijn niet zomaar modellen. Veel clubleden kiezen ervoor onderdelen, zelfs complete modellen zoveel mogelijk zelf te fabriceren en zo weinig mogelijk gebruik te maken van het aanbod dat de markt biedt.

Hierdoor rijden er binnen de club veel unieke modellen rond. Deze site laat u alle modellen zien.

 

Wat biedt deze Minitruckers site?

Heel veel informatie door middel van foto's van de modellen. Ook enkele bewegende beelden zijn geplaatst d.m.v. links naar YouTube

Voor beeldmateriaal van shows verwijzen wij u naar onze facebook-pagina. Zo hoeft u niets te missen.