Berkel, 30 en 31 maart 2019

Van 10:00 tot 17:00 uur

locatie:
Willem Huygens Noordeindseweg 100 te Berkel
 

Horst, 14 april 2019

Stichting Truckrun organiseert jaarlijks de eerste zondag na pasen een truckrun voor mensen met een beperking. De truckrun is een tocht van meer dan drie uur door de gemeenten Horst aan de Maas en Venray.

U vindt ons met ons materieel in een loods van:

Verhuurbedrijf Lumar BV
Energiestraat 4 te Horst

 

Amsterdam, zondag 13 oktober 2019

29-september-2013-mackdag-amstTruckstar Mack & Speciaal Transportdag

Uniek truckevenement

De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag is ieder jaar een uniek truckevenement. Nergens zie je zoveel Macks en andere Amerikaanse trucks bij elkaar. En nergens zie je zoveel zwaar- en speciaaltransport-materieel bij elkaar, plus een enorm bos kranen: spectaculair gewoon en hardstikke gezellig,

Locatie is het Amstelborgh Borchland-terrein aan de Holterbergweg/Borchlandweg in Amsterdam Zuid-Oost.

Deze locatie ligt vlak naast de A2, is gemakkelijk bereikbaar en ligt tegenover P2 en de Ziggo Dome.

 

Vessem, zondag 10 november 2019 Open rijdag

vessem-13-november-2016Heeft u met uw eigen modeltruck altijd al een keer willen rijden op de baan van de Minitruckers? Dan is dit uw kans! Tamiya-rijders zijn ook van harte welkom.
Er wordt van u verwacht dat u vooraf goed oefent. U rijdt namelijk niet alleen samen met de trucks van de Minitruckers op de baan, onze vrienden uit Belgie geven ook acte de présence. Voor u en iedereen een unieke kans om internationale (rij)ervaringen op te doen.

Wij organiseren een open rijdag voor zondag 11 november 2018. Plaats delict is de kantine van de Eurocamping in Vessem (Noord Brabant). Van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Bent u geinteresseerd? Meldt u zich vooraf bij onze Richard op 06-218 686 96.

U bent uiteraard ook van harte welkom als u "slechts" wilt komen kijken. U hoeft zich dan uiteraard niet vooraf aan te melden.