'Europe Flyer'

Deze combinatie is ontstaan uit een soort van weddenschap. De opvatting heerst dat deze tak van modelbouw een dure hobby is.
Met deze combi heeft de bouwer aangetoond dat dit niet zo hoeft te zijn: Het is vooral een kwestie van de juiste keuzes maken en slim met materiaal omgaan.

De aandrijflijn (Buler-motor, drieversnellingsbak, de (1) aandrijfas) en de vooras, veerbladen alsmede de banden komen van een donorauto, (motorwagen en aanhangwagen) aangeschaft via Marktplaats.
De cabine is van het speelgoedmerk Bruder.
Het chassis bestaat uit aluminium hoeklijnen 20 x 10 mm (bouwmarkt).
Dezelfde bouwmarkt leverde ook de (watergedragen) verf.
De bakopbouw en de complete aanhanger is opgebouwd uit ABS-plaat (afval reclamebureau).
De spatborden zijn gemaakt van PVC-lamellen
Geld is uitgegeven aan led's (Conrad) en aan kunststof velgen (€1,90 per stuk), lagertjes en M2-bouten. Is vooral ingegeven door een cosmetische keuze van de bouwer. Dit was niet echt noodzakelijk omdat de standaardvelgen van de donorauto ook hadden kunnen volstaan.
De reclame komt van de thuisprinter, afgedrukt op transparant etiketpapier. Dit is verkrijgbaar in A4-formaat in een beetje goede boek/tijdschriftenwinkel. De reclame-afbeeldingen komen van internet (foto's van de echte combi) en zijn bewerkt in Paint en in Word
De achterlichten zijn ontstaan uit een fotolijstje van Ikea.